Lite smått och gott

Jag har ett sånt bra liv! Det enda jag har synpunkter på är att det rasar på i en förfärlig fart. Barnen är ju praktiskt taget vuxna och jag är i det närmsta pensionär. Eller nåt.

Elliot har hunnit bli 4 år och 10 månader. Han är en stor och förståndig kille. Han är inne i en ömhetsfas och man får pussar och kärleksförklaringar flera gånger om dagen. Han trivs på dagis och är med på det mesta. Han älskar att pyssla och när han har varit aktiv vill han gärna ta det lugnt med lite välling och lite film på kvällen. :-) Tevespelet (wii) har vi fått ställt undan, då han praktiskt taget utvecklat ett beroende. Nu har vi paus i några veckor, så får vi väl se hur vi gör sen. Annars är det största intresset. Elliot är en utmärkt storebror och tar hand om och älskar sin lillasyster. Bästa kompisarna finns på gatan. Elliot är ju förstås världens vackraste kille också.

Elina är 2 år och 7 månader. Hon är en bestämd dam (som alla 2-åringar), men också generös med ömhetsbetygelser och gos. Hon är inne i en mammig fas, men gillar nästan alla människor. Hon är en riktigt glad tjej! Elina är framåt och med på det mesta (även bus) och som nästan alla småsystrar ser hon upp till storebror. Hon är inte riktigt lika vild som tidigare (tack och lov!) och största intresset är att cykla. Med på cykelturen ska gärna lite böcker. Elina gillar smycken och handväskor, men bryr sig inte vilka kläder man sätter på henne. Bästa kompisen bor tvärs över gatan, men än leker de mest bredvid varandra.

Nu sover barnen och jag ska återgå till kvarteret Stockens kräftskiva. Återkommer med senaste skvallret...?

Kommentarer

Populära inlägg