Kreta 2010

Torsdag den 15 juli åkte vi till Makrigialos, Kreta, Grekland. Dagen började med en generalstrejk i Grekland med påföljande flygförsening. Vi kom fram i alla fall, helt utmattade efter väntan, flygresa och 2,5 timmars busstransfer.

Fredag morgon började med ett dopp i havet.

Stranden var fantastisk och låg kanske 100 m från hotellrummet.

Vi åkte med Ving och barnen som gillar deras maskotar Lollo & Bernie blev båda förvandlade till just Bernie. Fint miniland och fin personal!

Två gånger gick barnen på egna aktiviteter och deras föräldrar fick slappa för sig själva vid poolen. Inte så dumt faktiskt! Och här - Bernie 2.

Föräldrarna var helt förälskade i havet, men barnen gillade även poolområdet.

Sightseeingen var minimal. Vi lämnade i princip aldrig hotellgatan under hela vistelsen, utan var verkligen bara där för sol och bad. Mmmm... Här gick vi i alla fall lite längre än vanligt. ;-)

Elina älskade minidiscot som anordnades varje kväll och gick in för dansen med liv och lust!

Elliot svalde inte hypen helt och hållet. Här på stranden igen.

En mamma med bebis i magen... V 18, hur ska detta sluta?

Älskade gubbar!

Och vips så var det dags för sista doppet och sista dagen.

Hemresan gick bra och nu när vi är hemma vill jag aldrig mer åka bort igen. Konstigt att hur bra man än har det så är hemma alltid bäst!

Kommentarer

Pointerliv sa…
Så fina bilder det får mig att längta tillbaka när jag och min syster var på kreta. Anna var då gravid i sjättemånaden och hade det lite små jobbigt med värmen. Men vi åkte dit 2000 , så det var 10 år sedan. Men ni verkar haft det underbart och härlig mage du har, KRAM på er från ett blåsigt Piteå.

Populära inlägg