Snart påsk!

Påsken närmar sig och jag har gjort lite påskfint i krukorna ute! Bäst att passa på när vädret varit så fantastiskt fint. Vi har varit ute nästan dagarna i ända.


De stora barnen och grannflickan byggde igår en fälla för påskharen. Varför i fridens namn då undrade jag. Jo, för att tvinga påskharen att dela ut godis varannan månad istället för en gång om året. :-) I vår familj tror vi stenhårt på påskharen och det finns en bra förklaring till det. Ett år när vi letat påskägg sa jag att vi skulle gå och titta i fönstret och se om vi såg påskharen. Och tänk! Då satt han på farmors altan! Som på beställning!



Levi har förstås också varit ute. Och bara hängt med. När han inte sovit i vagnen. Livet är skönt!


Imorse var han så himla gullig att han bara måste förevigas. Älskling!!


Vi har för övrigt tappat bort kameran, så alla bilder är tagna med mobilen. Och vi har förresten inte tappat bort kameran, utan lagt den på ett riktigt, riktigt bra ställe. Men var?

Kommentarer

Glad Påsk på er och hoppas ni får en skön ledighet tillsammans! =)

När ni för övrigt hittar det där "braiga" stället ni lagt kameran på kan du ju säga vart det var för jag har också borta en del saker som kanske ligger på ett liknande "braigt" ställe! Att man aldrig lär sig att dom där ställena inte alls är särskilt "braiga" utan att man ska hålla sig till dom "obraiga" där sakerna alltid legat tidigare =))

Kram kram hälsa familjen!

Populära inlägg