Semester med ett uns ångest

Går in på sista semesterveckan (med Per i alla fall) och med det följer ett uns ångest. Men semester har vi haft och har fortfarande i ordets rätta bemärkelse!

Sedan sist har jag och Per firat bröllopsdag på Hamam (turiskt bad) i Upplands Väsby. Det var helt fantastiskt skönt och maten var toppen! Kan varmt rekommendera detta! Farfar och Eva barnvaktade barnen - tack för det!

När vi kom från hamammet hade våra långväga gäster anlänt med sin husvagn. Det var så roligt att träffa hela familjen Lindkvist/Lindström under några dagar! På fredagen var vi på Junibacken och Per fick hjälp av Andreas att installera el i carporten. Så snällt! Guld värt för oss! Barnen hade så roligt ihop och Elliot var uppriktigt ledsen när John och Nils hade åkt hem igen.




 


 

Vi hann med en riktigt baddag på Särstabadet när gästerna hade åkt. Det var 27 grader varmt, men vattnet var ändå lite för kallt för min smak. Brrr.

Igår hade vi anordnat sommarfest för barnen och deras kompisar med 5-kamp, korvgrillning och lekar. Vi slängde in en liten film också eftersom vädret minst sagt inte visade sig från sin finaste sida. Vi missade i alla fall hällregnet och hade förstås jättekul ändå!

Och igår var faktiskt första dagen sedan Levi föddes som han inte sov middag! Helt enkelt för att han inte somnade. Han höll sig vaken till kl. 19 och däckade sedan med välling i soffan. Sov sedan till 9:30 imorse. :-) Han har också börjat sova i sin egen säng (igen) och det är så skönt med lite mer plats i sängen. Han är ju dessutom inte värst långt bort om man vill gosa då hans säng står mot vår sängs fotända.

Under tiden som Levi sov igår kväll hann jag och Elina baka varsina kakor och så spelade hela familjen lite (mycket) tevespel. Äkta härlig semester!





Kommentarer

Populära inlägg