6 månader!

Tiden går så fantastiskt fort! Levi har hunnit fylla 6 månader (1 juli) och han har blivit en stor bebis. Precis som storasyster är han ett riktigt solskensbarn. Han har alltid nära till ett leende och är nöjd och glad för det mesta. Han är väldigt ognällig. Han säger ga-ga, da-da, ma-ma och pa-pa. Han är väldigt pigg på att smaka det vi andra äter, men är inte så värst förtjust i sin egen mat. Han gillar verkligen att dricka vatten. Bröstmjölk är dock det bästa, men vi (läs: jag) jobbar på en ändring. Levi har väldigt mycket roligt för sig. När han ammar nu för tiden håller han gärna på med annat samtidigt, så som att suga på tån emellanåt, "dirigera" med högerarmen, spana in syskonen, krafsa på allt han kommer åt och härom dagen sög han på tummen samtidigt som bröstet. :-)

När Levi inte ammar övar han gärna på att krypa och tar sig visserligen framåt ibland, men mest bakåt. Han står på knäna och gungar så det dröjer nog inte länge förrän vi måste börja barnsäkra lite bättre... Levi gillar att undersöka saker med munnen och han har på sistone fått väldigt långa armar.

Levi trivs allra bäst i en famn och vill helst att man ska gå omkring med honom lite grann, så han får spana in världen från en trygg plats. Han älskar sina föräldrar förstås och storasyskonen också. Storasyskonen älskar för övrigt Levi tillbaka och tillbringar mycket tid åt att gosa och leka med honom. Levi skrattar ofta och högt om han blir busad med och älskar pussar! Han har precis lärt sig pussa tillbaka på sitt alldeles egna blöta sätt och han sträcker ut armarna till den han vill komma till.


Livet med två barn var absolut väldigt bra, men jag kan inte längre tänka mig hur det hade blivit utan Levi. Han har en självklar plats i vår familj och en självklar plats i mitt hjärta.

Kommentarer

Populära inlägg