En intensiv vecka!

En intensiv semestervecka lider mot sitt slut och det känns som att vi hann göra nästan allt vi planerat och lite till! Bildbevis kommer när vi kommit hem.

Just nu är vi på hemväg och har pausat på Scandic hotell i Sundsvall, vilket var skönt för oss alla. Barnvänligjeten på hotellet är hög. När vi skulle äta hann de stora barnen bli bjudna på filmkväll med hamburgare, korv och diverse snacks alldeles gratis, medan jag och Per och Levi fick en lite lugnare middag än vanligt. Levi fick (förutom mat) kritor och ritpapper, vilket är en riktig hit för oss som vill äta längre än 10-minutersiddagar.



Efter middagen hann Levi åka hiss själv i ett obevakat ögonblick (jag trodde att korridoren var helt barnsäkrad pch försökte hjälpa Elliot och Elina med en tipsrunda medan Per kånkade väskor). Paniken hann bryta ut när hissen for iväg och återkom utan Levi, men Per återfann honom på våningen ovanför vid gott mod. Hjälp säger jag bara!

Hela familjen tränade på det jättefina gymet och badade sedani hotellets lilla pool där Elina lärde sig simma några meter på egen hand! Men vattnet var kallt och vi fick både basta och duscha varmt innan vi tinade upp igen. Barnen tyckte inte ens att det räckte, så de badade också när vi kom tillbaka till hotellrummet. :-)



Nu har vi ätit århundradets dyraste kvällsmat och barnen snusar och sover gott. Imorgon blir det hemfärd och jag längtar faktiskt efter vårt fina hus. Borta bra men hemma bäst!

Kommentarer

Populära inlägg