December 2009 kommer att gå till historien som månaden när allt skulle hända. Åtminstone i vårt liv.

Luciafirande på dagis får man ju inte missa! När barnen sjöng "Midnatt råder" och skulle göra rörelser till blev det problem för Elina som hade ett ljus i handen. Men bra kvinna reder sig själv och ljuset klämdes fast under hakan. :-)

Vi väntar fortfarande på att Per ska få tummen ur och ladda upp bilderna från Elliots judotävling. Vi glömde förstås den vanliga kameran, då vi för en gångs skull försov oss. (Ja, man kan göra det i en familj med barn i 3-5-årsåldern.) Elliot vann ju silvermedalj!! Han var dock mäkta besviken över att blivit snuvad på guldet. Inte lätt att vara född i en familj med tävlingsinstikter i rakt nedstigande led på båda sidor...

Hemresan vid nyår ställdes in då vi har fukt i våra halvljus...? Att byta halvljus kostar upplysningsvis 13 600 kr, så nu ska vi istället försöka avfukta halvljusen?Alla tips emottages tacksamt.

Förutom en hektisk fritid så är detta veckan då jag har fem kundbesök på fem dagar. Igår Hässleholm, idag Skellefteå. Nåja. Snart är även denna vecka över.

Nu är ni uppdaterade på alla (o)viktigheter som hänt senaste tiden!

Kommentarer

Unknown sa…
Hej Linda!
Nu har jag också hittat till din blogg........kul att få följa med er en sväng. Såg inlägget ang. halvljusen och var ju tvungen att fråga gubben min hur det kan bli så här. Svaret blev att det måste vara en packning som släpper in fukt eller ett trasig glas som gör att fukten kommer in. Enda sättet att bli av med det är att ställa bilen varmt och torrt. Kan ju bli lite svårt om det är den bilen ni använder dagligen.........men ett tips blev det i alla fall.
Må så gott så hörs vi
Gott slut och gott nytt 2010
Kram Lena

Populära inlägg