Älskade busungar

Jag vet att jag tjatar om det här, men jag har världens bästa barn!

Elliot har blivit en stor kille nu (fem och ett halvt i maj) och äntligen självständig. Efter fem års tjat om att klä på sig etc. så gör han det faktiskt själv, utan uppmaning och det går till och med fort! Han har precis lärt sig torka sig efter nummer två och imorse läste han "Jusekförsäkringen" utan att blinka! Han är duktig på huvudräkning och största intresset är fortfarande tevespel som utövas flitigt på torsdagar. Han gillar pyssel och lego som han också är en fena på att bygga ihop helt själv. Han trivs som fisken i vattnet på dagis och är en populär kompis som kommer bra överens med nästan alla barn. Bästisen på dagis heter Isak och bästisen hemma heter Smilla. Elliot älskar Elina och hon får alltid vara med, även när Elliot leker med sina kompisar. Elliot är inne i en riktig ömhetsbetygelsefas och säger ofta att han älskar mig, Per och Elina. Söt är han förstås också!

Elina är tre år med allt vad det innebär. Hon är strålande glad för det mesta, men kan snabbt bli väldigt arg, även om värsta humörsvängningarna ebbat ut (tack och lov). Hon är så kärleksfull och älskar pussar och kramar. Brorsan är största idolen och allt som han vill göra vill även Elina göra. Därför är det till och med lite svårt att avgöra vad hon har för egna intressen. :-)Elina har precis börjat rita huvudfotingar och en och annan gubbe med klänning också. Hon gillar att rita och pyssla. Hon älskar att bada och gör det gärna två gånger om dagen om hon får. Hon trivs på dagis och vill gärna vara på storbarnsavdelningen med Elliot. Bästa kompisen på dagis heter Tilde (och är för övrigt Isaks lillasyster) och bästa kompisen hemma heter Natalia. Elina älskar Natalia och ska gifta sig med henne när hon blir stor. Elina pratar fortfarande fantastiskt bra och svänger sig gärna med svåra ord även om meningarna ofta inte blir helt korrekta. Elina är söt som socker!

Mina barn är för det mesta jättesnälla, även om man verkligen inte kan lita på Elina som gärna säger en sak och gör en annan. Ibland är även Elliot busig. Här har han hittat på att snoka rätt på popcorn i "godisskåpet". Gud, vad dumt att ha ett godisskåp! Inte kan man ju bli arg på två driftiga busungar!

Ikväll ska busungarna sova hos farmor och jag och Per ska gå på bio och gå ut och äta. Länge. Ha en skön helg!

Kommentarer

Anonym sa…
Så gulliga dom är!!! Njut tiden går fort när dom är små. Linus är nu en finnig tonåring som tycker mamma är mest pinsamma i världen.
Hoppas ni hade det mysigt på bio??
Trevlig helg på er. Kramar från Åsa i ojbojn;)

Populära inlägg