Glad påsk!

Ju äldre jag blir, desto mer uppskattar jag lediga dagar. Och ju äldre barnen blir, desto ledigare blir det under ledigheten.

Påsken inleddes i onsdags med påsklunch på dagis. Elina klädde ut sig till påskkärring (light) och båda barnen tog med sig fint påskpynt hem. Den här har Elliot gjort.

På torsdag lagom efter lunch hoppade påskharen förbi (Elina var arg på Elliot som sa påskhare och var övertygad om att det var påsk-karlen som skulle komma förbi - egenligen logiskare om man tänker efter) med två påskägg!

Jag försökte jobba hemma medan Per och barnen åkte en sväng till biblioteket, men det var absolut omöjligt då vi säkert hade 30 påskgummor på besök. Plinget på dörren tog inte slut i samma takt som godiset, men man tager vad man haver och vi hade i alla fall ostkrokar.

Per fyllde år i torsdags och blev sjungen för och iproppad tårta. Riktiga firandet blir dock på lördag.

Idag var vädret och humöret strålande och vi åkte på en härlig utflykt!







Pannkakor (ja, det heter så här i Knivsta och säger man något annat förvirrar man omgivningen) i det fria är inte fy skam!

Pulkabacken hade smält bort. Jippi?

Så snälla med varandra! Mammans hjärta svämmar över.

"Se rädd ut."

Nu har barnen och mannen åkt till Willys för att handla ingredienser. Här ska nämligen bakas! Själv har jag rengjort hamsterburen (Elina blev f ö biten idag och mycket arg på Elliots hamster och Elliot i sin tur tog hamstern i försvar - phu!) och nu ska jag vila i lugnet före stormen. Ha en riktig glad påsk!!

Kommentarer

Anonym sa…
Fina bilder men ni har ingen snö!!!
Du måste ju lära dina barn att det heter ju plättar;) Hoppas ni har en mysig påsk, Kram från Åsa

Populära inlägg