En alldeles underbar dag!

Rastlösheten vill inte lägga sig, så jag frågade om det var några barn som ville åka med till Fyrishovsbadet (utmattande även för den maniske). Två barn var genast med på noterna och en fick inte rösträtt, så vi åkte! Som bonus fick vi med oss våra fina grannar.

Två mammor och fem barn. Lite rädd var jag (och Per också som tyckte att jag var galen) att det skulle bli en skräckupplevelse. Kanske åt det här hållet:


Som tur var kunde jag inte ha haft mer fel och det blev en alldeles underbar dag! Elliot och Elina skötte sig exemplariskt och hjälpte till att bära väskor, skötte av- och påklädning helt själva samt var extremt skötsamma i vattnet. Lilla Levi visade sig både gilla vattnet, stänket och allt stoj som tur var. Vi hann både åka rutschkana, simträna lite, simma i strömmen, bada i grottan, äta korv, bubbelbada och basta. Det svåraste var faktiskt (och lite oväntat) att komma in och ut från badhuset eftersom vi bara fick en biljett och skulle passera i ett sånt där hjul, ni vet, där man bara ryms en åt gången. Men det löste sig ju (uppenbarligen) med lite hjälp från en vänlig personal.

Kommentarer

Populära inlägg