Oh vilket party!

En del helger får man verkligen pluspoäng in på det sociala kontot. I fredags kom vi på att det stora barnet är nog gammalt för att vara barnvakt till det lilla barnet under 2-3 timmar när föräldrarna kan gå på bio. Sagt och gjort så åkte vi på bio. Filmen (Bridget Jones baby) var jättebra, men hela eventet hade varit roligare om vi inte först hade grälat (om huruvida vi var försenade p g a Per eller inte, en akilleshäl). I alla fall så gick barnvaktningen alldeles utmärkt och både barnvakten och det barnvaktade barnet var mycket nöjda. Så även föräldrarna. Det lilla barnet var nattat och sov så gott när vi kom hem.

Vi fortsatte gräla (om andra saker) på lördagen medan vi städade (städning väcker aldrig riktigt positiva känslor), men tog en välbehövlig paus eftersom vi var bortbjudna på middag på eftermiddagen/kvällen. Mycket god mat, fantastiskt trevligt sällskap. Vi försökte boka en gemensam resa men hindrades något av terrorattentat och Zika-virus. Har någon något bra förslag på ett terror- och Zikavirusfritt land som inte är allt för dyrt och som är varmt i oktober mottages dessa tacksamt!

På söndagen slutade vi gräla (vi gör det så sällan att när vi gör det gör vi det ordentligt, men till slut blir det tröttsamt) och det var tur för då fick vi besök av Linda, Ralf och barnen. Så mysigt att ses!





Levi, som nästan alltid är på bra humör, hade dock en riktig dipp. Som tur var hade ju jag och Per haft varsin dipp i flera dagar så vi var mycket förstående föräldrar.

Ny vecka och nya friska tag! Inledde veckan med att Levi sov hela natten i sin säng - första gången på v ä l d i g t länge. Det hade varit ännu mer fantastiskt om inte Elina sovit i vår säng hela natten (vad är oddsen liksom??). Hon fick för sig att hon var magsjuk och hade svår ångest över detta. Sov dock gott hela natten och gick till skolan pigg och frisk som en nötkärna. Tack och lov. Vet inte hur många fler vab-veckor jag orkar med. Pallar inte, som barnen säger (i tid och otid).

Kommentarer

Populära inlägg