Veckoslutet i korthet

I torsdags åkte vi till Furuvik. Elina var nästan frisk, men tågresan var verkligen ingen trevlig upplevelse. Scenario: ett stycke gnällig 1,5-åring vill inte sitta still ens i fem minuter så tänk er hur det var efter drygt en timme. Jisses! Vi fick lite hjälp av våra trevliga medresenärer i alla fall som bättrade på lillans humör en aning. Tack för det! Förutom detta så gick det inte att köpa rabattpaketet på tåget (vilket vi gjorde förra året) så humöret var lite i botten ett tag. Väl framme var Furuviks snälla parkvärd vänlig nog att bjuda oss på åkband som plåster på såren och barnen var fulla av entusiasm (särskilt Elliot som knappt kunde gå utan att hoppa) så då blev det riktigt trevligt i alla fall! Båda barnen var helt tokiga i barnkarusellerna och Elina pussade glaset till aporna i ren förtjusning (en apa hade snutte, precis som hon!)! :-)

Bildbevis kommer senare.

I fredags var stora pack- och städdagen inför semestern. Inget som är värt att nämnas i några långa ordalag med andra ord. Jag hann dock med en dopsjungning inne på Kungsholmen. Väldigt trevligt och stämningsfullt!

I lördags var det Lindas möhippa! Hon blev väckt kl. 5 för att hämtas till Kallax. Jag mötte upp på Arlanda kl. 8.20 med slöja (badrumsgardin), guldtiara och brudbukett gjord av en purjolök till Linda för vidare färd till Lidingö där övriga gänget väntade. Vi åt brunch och sedan bar det av till Sumobrottning. Jag avbröt dock för att sjunga på (överrasknings)vigsel/dop i Sundbyberg och återkom lagom till lunchmacka på konserthustrappan i Stockholm. Därefter vidare till centralbadet för bubbelbad och sånt samt manikyr för Linda. Sedan åter till Lidingö för lite snacks och ombyte och sedan in till stan igen till restaurang Arirang på Luntmakargatan för den kanske godaste middag jag ätit. Jag kan dock omöjligt komma ihåg vad maträtten hette. Min koreanska är lite begränsad om man säger så. :-) Linda med lillasyster åkte hem till Knivsta med mig för övernattning. En otroligt fin och trevlig dag!!

Ytterligare bildbevis väntar...

Nu stundar sista veckan av semestern som vi ska tillbringa med tjocka släkten. Elliot och Elina släpper inte mormor ur sikte många sekunder i taget. :-) Skönt, skönt för föräldrarna. ;-)

Kommentarer

Populära inlägg