Julafton 2012

Om man helt bortser från förjobbet så var det en riktigt lugn och skön julafton! Elliot höll på dö av långtråkighetssyndrom dagen innan, så det var mycket förväntan i luften på julaftonsmorgonen. :-) Alla tre poserade oväntat villigt framför granen.
 
 
Lagom till Kalle Anka kom finfrämmandet och drack glögg och åt lite knäck med oss. Levi väntade med spänd förväntan på "onte" som skulle komma med "tet"...
 

 
... men när han väl kom var han lite läskig. 
 
 
Det tyckte naturligtvis inte Elliot och Elina som utsåg sig själva till hjälpredor. 
 
 
Efter en lååång paketöppning var det äntligen dags för julmiddag! Vi njöt så av maten att vi helt glömde bort att fotografera något annat än det dukade bordet.
 
 
 
Det viktigaste är ju att barnen är nöjda och våra barn var supernöjda! Levi gnällde inte en sekund trots att han inte sov middag, men somnade desto godare kl. 20.30. När Elina skulle somna undrade hon varför den riktiga tomten aldrig kommer till oss, utan varför det alltid är en utklädd gubbe. Vad svarar man på sånt? Jag lät frågan passera obesvarad, för turligt nog finns det väldigt mycket annat att prata om på julaftonskvällen. Elliot har inte med ett ord nämnt tomtens riktighet eller inte, men jag anar att han avslöjat bluffen för länge sen. :-)
 
För mig är den bästa dagen på hela året juldagen, så även detta år. Aldrig är barnen nöjdare, huset mer välstädat och maten mer färdiglagad än denna dag. En helt kravfri och ledig dag! God fortsättning!

Kommentarer

Populära inlägg