Turkiet

Vi åkte till hotell Titanic, Lara Beach, Antalya, Turkiet. Vi åkte tillsammans med ytterligare en barnfamilj och med farmor och Björn. Vi bokade resan själva, det vill säga inte via något resebolag och vi åkte reguljärflyg med Turkish Airlines. Hade säkert varit toppen om flygen gått som de skulle, men som det blev nu blev det väldigt (V Ä L D I G T) stressigt. Men billigt. :-) Hotellet var absolut fantastiskt och vi ångrade inte en sekund att vi bokade en extra dag (8 dagar/nätter istället för 7).
 
Utsikten från hotellrummet var spektakulär! Poolområdet var enormt och hotellet hade egen strand och egen brygga från vilken man kunde simma ända till land.
 
Det var fantastiskt vackert även inomhus. Allt gick i beige och glas och jag har svårt att förstå hur de kunde hålla allting så rent. Om ni kikar noggrant ser ni en glimt av familjen Bergstrand. :-)
 
Varför vill barnen alltid bada i poolen när havet är så otroligt mycket härligare (och varmare!)??
 
 
Ibland fick jag dock som jag ville. :-)
 
 
Maten var galet god! All inclusive ingick i hotellpriset och det var verkligen all inclusive. Till och med minibaren på rummet fylldes på varje dag!
 
På morgnarna kunde man få honung direkt från en bikaka.
 
 
På torsdagar var det miniondagen, till barnens förtjusning. Det fanns en internationell barnklubb som vi inte utnyttjade en enda sekund, men just detta besök i restaurangen var väldigt uppskattat!
 
 
Ibland lyckas man få en bild på barnen som inte ser helt galen ut.
 
 
Sista dagen gick allt i svartvitt, men någonstans är ju ändå borta bra men hemma bäst. Även om alla inte håller med om det. 00:30 på Arlanda tyckte Levi att vi kunde passa på att åka till mormor. :-)
 

Jag gillar verkligen Turkiet!


Kommentarer

Populära inlägg