En skön helg!

En hel vecka var barnen sjuka. Det blev mycket teve i soffan.


Som tur var var de hyfsat friska på fredagen. I alla fall tillräckligt för att bjuda över grannarna på middag. Framåt 21-tiden började dock energin tryta för småttingarna som kikade på en bra film i soffan.


Idag var alla superfriska. Här dansas det för fullt till Lady Gaga på radion!

Elina tyckte det var mysigare att sitta på bordet och titta på de som redan var ute, än att faktiskt klä på sig och gå ut.

Vad Elliot höll på med är fortfarande oklart.

Helt klart är i alla fall att Elliot åkte iväg på ett kalas i närheten och att jag och Elina slutligen kom oss ut. Det var strålande sol och många barn ute! Grannen byggde en mysig soffa att sitta på.

I lördags byggde vi en snögrotta på gården. Den var kul även idag.

Efter en stund ute åkte jag och Elina till Statoil och åt en lunchkorv för att sedan åka vidare med siktet inställt på att storhandla. Dessvärre verkar jag ha en förkärlek för att lämna väskor på mackar, så det blev en extra sväng tillbaka till Knivsta innan storhandlingen kunde bli av. Elina sov gott i bilen, vilket tursamt nog hade en positiv inverkan på hennes något hetsiga humör. Helgen har avrundats med lite plock och tvätt och nu sussar barnen så gott i sina sängar. Man får hoppas på en VAB-fri vecka!

Kommentarer

Populära inlägg