Vård av barn

Med undantag från en seg historia i november, så har barnen varit förvånansvärt friska denna vinter (peppar, peppar...). Den snöiga och kalla vintern till trots! Men i tisdags fick Elliot hemsk hosta och lätt feber och nu har det smittat över till Elina, så så är det vård av barn som gäller. Barnen är dessbättre inte värst sjuka när de är sjuka, så vi har det riktigt mysigt! Igår utövade vi gemensamma intressen som består i att spela tevespel och baka tillsammans.

Elina hann med att läsa en och annan bok också.

Elliot har handlat löständer för sin alldeles egna 10:a.

Det är så skönt när barnen är så här stora (ja, jag vet, de angränsar till vuxna nu) och leker lite på egen hand så att mammorna och papporna får göra lite andra saker (och då pratar jag inte så mycket om att blogga som att städa toaletten, diska, laga mat etc.) utan att bli avbrutna precis hela tiden. Mina barn älskar att leka tillsammans, även om det blir lite avbrott för gräl med jämna mellanrum.

Så här god mat blir det om man får lite tid på sig. Wallenbergare och rårörda lingon. Vi älskar Linas matkasse!

Förra helgen släppte vi lös pappan i familjen som hade en utekväll tillsammans med lillebror och svåger. Själv fick jag klippa mig och handla lite nya kläder på egen hand. Ibland är det så skönt att inte göra saker tillsammans också!

I övrigt gör vi som alla andra, dvs skottar snö! :-)

Kommentarer

Pointerliv sa…
Hoppas barnen är friska nu! Ser att ni oxå har fått snö. Ha en trevlig söndag nu ska jag gå och sova så jag orkar med sista natten för helgen. I morgon går jag på Låång LEDIGT...SKÖNT!!!!!
Kram från Åsa:)

Populära inlägg