Bus eller godis?

I år var det två mycket peppade häxvampyrskelett som ville gå till grannarna och säga bus eller godis! 5 hus hanns med innan godispåsarna var lagomt fulla.


Vi fick också vår beskärda del av påhälsning av läskiga typer. Elina tyckte att vi inte skulle ge bort något godis, utan istället se vad för bus vi råkade ut för. Men vi var väl förberedda med godis som både räckte och blev över.

Barnen fick spara en del av allt godis till nästa lördag och istället använda veckopengen för nästa vecka (som vi infört à 30 kr/vecka) till något roligare. Elliot fick affärsnäsa och ville klä ut sig till något annat och gå en runda till för att få in ännu mer godis. :-) Han samlar till ett legospel nämligen.

Förutom Halloweenroligheter hann vi med att handla det sista i bebisväg (förutom blöjor och sånt) på Babyland. Barnen fick köpa varsin julklapp till lillebror också.

Idag inventerar och tvättar jag bebiskläder. Jag har också hunnit med att stryka en duk. Det krävde dock en pall och en kraftigt sänkt strykbräda.

Per och barnen ska ut i regnet. Per ska städa i förrådet så vi får in de sista utegrejorna och barnen behöver få springa omkring lite. Själv ska jag sluta blogga och börja göra något vettigt. Exakt vad är ännu oklart i skrivandes stund.

Kommentarer

Populära inlägg