Icemeler

Imorse hade vi en dejt med en taxichaufför som försökte lura oss på alla möjliga sätt. Han lovade oss en fantastisk strand till ett dyrt pris som vi gick med på. Saken var bara den att han körde oss typ 3 km till Icemeler, en strand som inte var ett dugg fantastisk, utan såg ut precis som den som ligger närmast hotellet, dvs hyfsat stenig och full av turister. Nåja, vi betalade ett snålpris och badade i havet. Barnen hann plocka med sig ett helt lass med stenar och snäckdelar. Sen åkte vi tillbaka till hotellet (denna gång med en billig dolmus) och badade i poolen hela resten av dagen. :-) Vi älskar hotellet och poolområdet, så det är faktiskt inte ett dugg synd om oss!

Elliot har alltid varit rädd för att få stänk i ögonen när han badar, men det har försvunnit! Han åker vattenrutschbana med huvudet först(!), dyker och nu simmar han helt utan "puffar"! Vi är stolta! Imorgon vill han t o m vara simlärare till Elina. Vi får väl se hur det går...

Barnen är för övrigt supernöjda över uppgraderingen till all inclusive och beställer själva glass och vatten i baren. Man visar bara sitt armband. De klarar sig alldeles utmärkt med svenska och "please" och "thank you". Jag och barnen lyckas tyvärr inte lära oss de turkiska fraserna, trots flera försök. Levi är mest nöjd med hotellrummets kyl som han kan öppna själv och sno en liten kaka då och då.

Just nu slappar vi på hotellrummet inför den turkiska aftonen vi ska avnjuta alldeles strax.

Vi är alla lite kära i Turkiet och planerar redan att åka hit igen nästa år, men kanske två veckor. Vi får väl se!

Tripp, trapp och trull.


Elina övar på magdans inför kvällen.





Per har fyndat piketröjor.



Kommentarer

Populära inlägg