En vecka gammal

Levi är jättelik Elliot. Så lik att jag säger fel namn hela tiden. Det är dock Elliot minus kolik, men plus lite vikt. :-)

Elliot som bebis.

Amningsmottagningen på AKA var en stor besvikelse jämfört med den på KS. Jag tycker ändå att det går lite bättre med amningen, men har fått mjölkstockning som pricken över i:t. Nåja, även detta är övergående och vi har världens finaste familj. Nu ska jag och Levi sova en stund medan övriga i familjen handlar godis. :-)

Kommentarer

OOhh så roligt =) (NOT!!) Jag har aldrig provat på mjälkstockning men det ska inte vara särskilt kul har jag hört =S Om du har såriga bröstvårtor så ska ju snäckor vara the thing och det kan jag intyga fungerar! Det var helt magiskt! Ska finnas att köpa på BB ha jag hört men det vet ja inte om det stämmer =)

Ska bli kul att se den lilla Levi när ni kommer upp =)

kram kram
Linda sa…
Hej! Nej, det är inget jag rekommenderar. Den här gången är det ändå lindrigt. Med Elina fick jag 40 graders feber och fick åka till akuten. Men nu är allt lite bättre, även såren, tack och lov. Ska bli kul att träffa er också! Hoppas att er bebis kommit då också! Kram kram

Populära inlägg