Livet är sig inte likt

Livet är sig inte likt längre. Hur många bebisar ska man behöva få innan man kommer ihåg att omställningen är total? Det jag däremot kommer ihåg denna gång, till skillnad från de två andra barnen, är att allt krångel går över. I sinom tid. Fram till dess får man vara lite trött och disträ.

De två stora barnen har också fattat att livet inte är sig riktigt likt. Elliot tar sitt ansvar och läser godnattsaga för sin lillasyster när vi föräldrar håller på med annat. :-)

Levi är dock en gullbebis som hela familjen gillar skarpt. Han har lite svårt att somna någon annanstans än vid bröstet. Det funkar bra på natten, men inte alls på dagen, åtminstone inte när Per jobbar. Detta innebär att han är lite skrikig på dagen. Särskilt när syskonen är närgångna, vilket de är väldigt ofta. :-) Levi har just förstått vad som är dag och vad som är natt, vilket gör att vi föräldrar sover aningen bättre. Lösningen för dagen är att gå ut, för han sover som en stock i vagnen. Han är vaken korta korta stunder och pratar lite med torktumlaren som verkar vara det som är mest intressant. Han ler jättemycket, men bara när han sover. Just nu sover han och jag är också på väg till sängen. Målet är att alla ska vara i säng senast kl. 20 och det funkar över förväntan.

Brorsorna

Kommentarer

Populära inlägg