Påsken i bilder

På skärtorsdagen påskpyntade vi till Elliots STORA förtjusning! Elina gick omkring och sa ka-ka-ka eftersom största delen av påskpyntet bestod av tuppar och hönor. :-)

På långfredagen blev vi bjudna på jättetrevlig påskmiddag hos farmor och Björn! Min vana trogen glömde jag att ta med kameran. :-( Vi målade i alla fall påskägg som vi åt upp och påskharen som hade gömt påskägg till barnen befann sig otroligt nog ute på altanen just när vi skulle titta efter!!!

På påskaftonen ville Elliot bli en riktig påskgubbe, ända tills jag målat klart. Det hela var mycket obehagligt tyckte Elliot och påsksminket satt bara på tills jag fotograferat klart.


Snön som man slutligen slutat att hoppas på infann sig under påsken och finns till och med till viss del kvar fortfarande. Rekord för vintern 2007/2008!

Det är ju otroligt roligt att se någon äta choklad för första gången! Det blev förstås påskägg här hemma också. Riktigt snäll påskhare.

Vad sägs om fransk chokladtårta till påskdessert? Mmmmm....

Snutta med ka-ka i högsta hugg!

Kommentarer

HugOlle sa…
Vilka söta påsk barn! He he Hugo fick också va påskgubbe med mustasch... Det rann dock av till slut efter ett utbrott eller två. Kram från oss
Anna
Peter
Hugo
Olle

Populära inlägg