Fantastisk service!

Idag har vi för första gången anlitat Uppsala hemläkarjour och det är ju något alldeles fantastiskt! Man ringer på morgonen och under dagen kommer en läkare hem till en. Själva läkarbesöket är gratis för barn, men kostar 80 kr i köravgift. Det är det helt klart värt med tanke på att man slipper släpa det supersjuka barnet (och medföljande syskon) till doktorn och bli smittad av något annat. Elliot hade återigen 40 graders feber inatt, hemsk hosta och ont i kroppen, men det verkar vara en virusinfektion och inte lunginflammation. Blir det inte bättre imorgon har jag dessutom fått läkarens direktnummer.

Idag är Elliot en liten aning bättre tycker jag. Vi har tvingat i honom mat (bokstavligen) och då har han förstås inte lika ont i magen. Och med Alvedon och Ipren är han åtminstone på fötterna idag, det var han inte igår.

Och här är damen med stort D. Lite extra allt. :-) Det är dessutom väldigt synd om Elina som inte får så mycket uppmärksamhet som hon är van, så hon gör vad hon kan för att höras och synas.

Kommentarer

Populära inlägg